Nga parashkollori ne klasën e nëntë

Benvenuti

2021-22 Regjistrime të hapura

Shkolla Italiane në Tiranë

Live!

DËGJOJE

Radio Dante Tirana

Muzikë e materiale

për të ngacmuar kuriozitetin

e të gjitha moshave

Distancat

zhduken

Hyr në mësim online

Shkolla

Kujt i drejtohet?

Shkolla Italiane në Tiranë është e hapur ndaj nxënësve të të gjitha kombësive dhe përfshin ciklin fillor, nga klasa e parë në klasën e pestë, dhe parashkollorin, një klasë përgatitore për fëmijët e moshës 5-6 vjeç e menduar për t’i shoqëruar dhe mbështetur gjatë fazës delikate të kalimit nga kopështi në fillore. Që nga shtatori 2020 janë të hapura regjistrimet edhe për klasën e gjashtë, pjesë e ciklit të mesëm të ulët.

Kalendari

<< Sep 2021 >>
MTWTFSS
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Të rejat e fundit

Kampi shkollor (6-11vjeç)

Nga data 15 qershor deri më 31 korrik hapet kampi…

Libri "Vitet e qetësimit"

Në vazhdim prezantimi i librit "Vitet e qetësimit", i shkruar…

Gjithë risitë

Orari ditor 2019-20

E hënë - E premte

8:00 - 13:15

* Mësim

E hënë - E premte

13:15 - 14:00

* Pushim dreke – Mensë

E hënë - E premte

14:00 - 16:00

*Studim

Ç'thuhet për ne

0
Klasa
0
Mësues
0
Nxënës
0
Ide

Oferta didaktike

Parashkollori

  5-6 vjeç

   10 nxënës / klasë

Cikli fillor

  6-11 vjeç

  15 nxënës / klasë

Cikli i mesëm i ulët

  11-14 vjeç

  15 nxënës / klasë

Klasa e nëntë

  14-15 vjeç

  Hapet në vitin 2023

Transport

Shërbimi i transportit mundësohet me anë të një mikrobuzi, sipas kërkesave.

Faqja e detyrave

Hyrje pë prindërit dhe nxënësit

Dante Alighieri 2020

Disa Vargje nga Kënga V e Komedisë Hyjnore dhe një tekst nga poeti shqiptar Visar Zhiti

Regjistrime 2020-21

Regjistrime të hapura për vitin shkollor 2020-2021:

Na kontaktoni për më shumë informacione.

Ju presim!