Kurse


header_iscrizione_sito

Info

Qendra e Gjuhës

Qendra e Gjuhës e shkollës ofron kurse të gjuhës italiane sipas
Bazë (A1 / A2)
Mesatar (B1 / B2)
I përparuar (C1 / C2).


Kurset ndahen në:
Kurse intensive 9-12 orë në javë
Kurse gjysëm-intensive 4-6 orë në javë
Kurse standarde 1-3 orë në javë.


Për informacion mbi datat e fillimit të kurseve na kontaktoni në plida@scuolatirana.com
Aktualisht janë të hapura regjistrimet për kurset:

 • A1 – standard 50 orë.
  Nga data 19.10.2021
  2 herë në javë nga 1h çdo të martë dhe të enjte, ora 16:30.
  Regjistrimet mbyllen më 10.10.2021.
 • A2 – standard 50 orë.
  Nga data 19.10.2021
  2 herë në javë nga 1h çdo të martë dhe të enjte, ora 17:15.
  Regjistrimet mbyllen më 10.10.2021
 • B1 – standard 60 orë.
  Nga data 18.10.2021
  2 herë në javë nga dy orë çdo të hënë dhe të mërkurë, ora 16:30.
  Regjistrimet mbyllen më 10.10.2021
 • B2 – standard 60 orë.
  Nga data 19.10.2021
  2 herë në javë nga  dy orë çdo të martë dhe të enjte, ora 18:00.
  Regjistrimet mbyllen më 10.10.2021
 • A1 – standard 50 orë.
  Nga data 20.01.2022
  2 herë në javë nga 1h çdo të martë dhe të enjte, ora 16:30.
  Regjistrimet mbyllen më 14.01.2022.
 • A2 – standard 50 orë.
  Nga data  20.01.2022
  2 herë në javë nga 1h çdo të martë dhe të enjte, ora 17:15.
  Regjistrimet mbyllen më  14.01.2022.
 • B1 – standard 60 orë.
  Nga data 24.01.2022
  2 herë në javë nga dy orë çdo të hënë dhe të mërkurë, ora 16:30.
  Regjistrimet mbyllen më 14.01.2022.
 • B2 – standard 60 orë.
  Nga data  24.01.2022
  2 herë në javë nga  dy orë çdo të martë dhe të enjte, ora 18:00.
  Regjistrimet mbyllen më  14.01.2022.

 

 • Per kurset individuale registrimet jane gjthmone te hapura.

Tarifat e KursevePër informacion mbi kurset individuale na kontaktoni në plida@scuolatirana.com
Për informacion mbi kurset për kompani/biznese na kontaktoni në plida@scuolatirana.com
Në qendrën tonë gjithashtu mund të kryhen kurse të gjuhës shqipe për të huaj.