Arkivi i kategorisë risi


Kampi shkollor (6-11vjeç)


Nga data 15 qershor deri më 31 korrik hapet kampi shkollor 2020. 8:00 Pritja me mësuese Artën 9:00 Veprimtari kreative me mësuese Onedën 10:00 Dëfrim e relax 10:40 Mësimet e verës me mësueset Concetta & Daniela 11:40 Palestër dhe sport 

Më shumë

Dantedì 2020


Të dashur prindër dhe miq të shkollës, me rastin e ditës kushtuar Dante Alighierit, kemi dëshirë të marrim pjesë në projektin e propozuar nga Selia Qendrore e Shoqërisë Dante Alighieri duke lexuar në italisht Kengen V të Komedisë Hyjnore. Natyrisht 

Më shumë

Edukimi i shijes


A mundet që edukimi i shijes të bëhet pjesë e kurrikulës mësimore në shkollat ​​tona? Shkolla Italiane në Tiranë merr pjesë në projektin “Edukimi i ushqimit: kultura e shijes”. Një projekt i Fondacionit Reggio Children dhe Pause Atelier dei Sapori 

Më shumë

Mësimet në distancë


Të dashur prindër dhe nxënës, siç është komunikuar nga Ministria e Arsimit me dt. 1 prill 2020, shkollat do të mbeten të mbyllura deri ne fund te emergjences Covid-19. Por, mësimi në distancë vazhdon rregullisht. Studim të mbarë!

Më shumë