Arkivi i kategorisë Blog


Kampi shkollor (6-11vjeç)


Nga data 15 qershor deri më 31 korrik hapet kampi shkollor 2020. 8:00 Pritja me mësuese Artën 9:00 Veprimtari kreative me mësuese Onedën 10:00 Dëfrim e relax 10:40 Mësimet e verës me mësueset Concetta & Daniela 11:40 Palestër dhe sport 

Më shumë

Libri “Vitet e qetësimit”


Në vazhdim prezantimi i librit “Vitet e qetësimit”, i shkruar nga Paolo Rago. Paolo Rago ka njëzet e pesë vite që jeton në Shqipëri, ku ka punuar në Drejtorinë e Përgjithshme të Bashkëpunimit Italian, UNICEF, Bankën Botërore dhe organizata të 

Më shumë

Shkolla – UNIPD


RIFILLIMI DHE NDËRTIMI I EUROPËS ME GJUHËN DHE KULTURËN ITALIANE: SHKOLLA ITALIANE NË TIRANË FIRMOS NJË MARRËVESHJE ME UNIVERSITETIN E PADOVAS “Kemi filluar me Shkollën tonë Italiane në Tiranë dhe me Universitetin e Padovës, një doktoraturë Kërkimore në Shkencat Filologjike 

Më shumë

PLIDA A1-B2 20/6/2020


Ju informojmë se Selia Qëndrore e PLIDA-s ka konfirmuar ditën e shtunë datë 20 qershor për zhvillimin e seancës PLIDA Juniores *nën 18 vjeç* (niveli A1-B2) , prandaj, regjistrimi për këtë seancë është i hapur nga sot.

Më shumë