Author


All posts by Leonard Trashaj

Kampi shkollor (6-11vjeç)


Nga data 15 qershor deri më 31 korrik hapet kampi shkollor 2020. 8:00 Pritja me mësuese Artën 9:00 Veprimtari kreative me mësuese Onedën 10:00 Dëfrim e relax 10:40 Mësimet e verës me mësueset Concetta & Daniela 11:40 Palestër dhe sport 
Më shumë