Kampi shkollor (6-11vjeç)


Nga data 15 qershor deri më 31 korrik hapet kampi shkollor 2020.

  • 8:00 Pritja me mësuese Artën
  • 9:00 Veprimtari kreative me mësuese Onedën
  • 10:00 Dëfrim e relax
  • 10:40 Mësimet e verës me mësueset Concetta & Daniela
  • 11:40 Palestër dhe sport me maestro Juli
  • 13:00 Dreka (shih menunë)
  • 13:30 Aktivitete shplodhëse
  • 14:30 Dalja

Për kërkesa të veçanta (transport, dalje para dreke, etj) na kontaktoni. Ju presim!