Edukimi i shijes


A mundet që edukimi i shijes të bëhet pjesë e kurrikulës mësimore në shkollat ​​tona?
Shkolla Italiane në Tiranë merr pjesë në projektin “Edukimi i ushqimit: kultura e shijes”. Një projekt i Fondacionit Reggio Children dhe Pause Atelier dei Sapori me ftesë të Farnesina, Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar.