Dantedì 2020


Të dashur prindër dhe miq të shkollës, me rastin e ditës kushtuar Dante Alighierit, kemi dëshirë të marrim pjesë në projektin e propozuar nga Selia Qendrore e Shoqërisë Dante Alighieri duke lexuar në italisht Kengen V të Komedisë Hyjnore. Natyrisht nuk është një projekt në të cilin të mund të marrin pjesë lehtësisht fëmijët por do të kishim dëshirë të bëheshin pjesë kolegët, prindërit e miqtë e shkollës. Secili duhet të bëjë një video ndërsa lexon pak rrjeshta nga Kënga V të përcaktuara nga ne. Pastaj montojmë bashkë këto copëza në një video në të cilën secili dallohet për 3-4 sekonda… na njoftoni brenda ditës së hënë, 23 mars ora 12:00 nëse keni dëshirë të merrni pjesë duke na shkruar në numrin e shkolles 00355698615537.
Kënga V e lexuar nga Benigni